Helgen med vänner

Jag har haft världens bästa helg med mina vänner! Vi har varit på festival på Downtown Camper hotellet som jag bott på en del. Jättemysigt verkligen! Det var Micael Bindefeld som höll i tillställningen och det var festivalkänsla på hela hotellet. Jag som älskar festivaler tyckte det var så kul och fick faktiskt lite sommarkänsla. Tove Styrke och Ola Salo spelade och man kunde också tatuera sig om man ville. Vi var sugna på att göra någonting tillsammans men i slutändan så var det nog mest bara en kittlande tanke som får vänta. Jag hade en så rolig helg!

Nu är jag hemma och ska städa lite och sedan ska jag nog ringa över mamma och pappa på lite fika hos mig tänkte jag.


Jag och Ellen! Och en mysig poolkant.

Med Micael och Sofia! Longboard är tydligen jättekul. Jag vågade inte riktigt prova…

…och så en bild från idag när solen tittade fram. Mys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *