Kortfilmsinspelning och Grammis

Ikväll är det dags för Grammis här i stan och här kan ni få se vad jag ska ha på mig då! Jag älskar Grammis och hade riktigt mysigt på galan förra året så jag har höga förväntningar även i år. Något som nästan ska bli ännu roligare är att jag idag ska på kortfilmsinspelning. Jag berättade på min instagram-story för ett tag sedan att jag fått en roll i en svensk kortfilm tillsammans med bland andra Filip Berg och Alida Morberg och idag ska vi spela in scener till filmen. Väldigt spännande och så kul. Jag är riktigt taggad och min karaktär ska verkligen bli kul att gestalta.

Innan inspelningen har jag ett möte som jag ska iväg på nu alldeles strax så jag ska slänga i något att äta och börja bege mig. Hoppas att ni får en härlig dag!


Bilder tagna av Herman Caroan 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *