Hjärtis!

I samarbete med Hjärt-Lungfonden.

Jag har haft otrolig tur att jag inte ”behövt” ha så väldigt mycket koll på hjärt-kärlsjukdom på väldigt många år. Jag minns när jag var liten och min mormor blev dålig första gången. När jag hörde att det hade ”med hjärtat att göra” så kommer jag ihåg att jag fick en stor klump i magen. Jag kunde bara tänka på en sak och det var såklart det värsta tänkbara scenariot. Hon fick vård och blev bra. Jag är så fruktansvärt tacksam för det.

Hjärt-Lungfonden gör ett otroligt viktigt arbete när det gäller forskning kring hjärta och lungsjukdomar. Det är viktigt att deras forskning får fortsätta eftersom att den räddar liv och får hjärtan att slå. Forskning kostar pengar och det är här vi kommer in i bilden. Jag kan tyvärr inte forska kring det här ämnet men det jag faktiskt kan göra är att använda mina sociala kanaler till att försöka sprida ordet och samla in pengar.

Inför Alla Hjärtans Dag gör Hjärt-Lungfonden en rolig grej som är att man kan sprida kärlek till någon man tycker om samtidigt som man hjälper forskningen. Om ni går in på allahjärtan.se så kan ni enkelt fylla i vem ni vill hylla och sedan bidra med 100 kronor till forskningen. Hälsningen kommer synas på 690 skärmar runtom i landet. En så fin grej! Jag har precis skickat en hälsning till min vän Ellen och tänkte skicka några fler under dagen. Det känns väldigt bra. Gör det du också och sprid ordet i dina sociala medier om du har några. Kram! #allahjärtan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *