Möten, snöstorm och en semla

Känns som att jag vadat genom snökaoset mest hela dagen idag. Varje gång jag lämnat mitt hem för att gå på möte eller springa något ärende så har det öst ner snö och när jag är hemma igen så slutar det. Det är väl lite så det funkar i livet ibland. Det är ändå lite härligt med snö. Piggar upp den grå vintern.

Jag hade ett kul möte på morgonen som det fanns semlor på! Jag blev så glad. Älskar semlor så just den här dagen faller mig lite extra i smaken så att säga. Dock gillar jag inte mandelmassa så jag äter alltid ”runt” den så det blir som en liten klump kvar av mina semlor som jag lämnar på tallriken. Charmigt, jag vet, men jag har aldrig fastnat för smaken. Men semlor alltså. Guds gåva till människan. Jag skulle kunna äta fem stycken i ett nafs. Minst.


Tog lite bilder häromkvällen hos Annica! En dreamer med en semla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *