Brända mandlar

Idag är det friskt och härligt väder så jag mötte upp min kompis Nina för en liten promenad och häng i Kungsträdgården! Solen sken lite och det är viktigt att få lite ljus när man kan. Vi åkte in till stan och satte oss i Kungsträdgården. Jag köpte brända mandlar också som vi satt och tuggade på under tiden. Brända mandlar smakar verkligen barndom för mig och även om jag fick lite ”julkänsla” så var det härligt. Nu är jag hemma igen och sitter med en ansiktsmask och myser lite. Måste passa på att återfukta huden så mycket det bara går nu under vintern. Jag testar en ny från Kiehls nu som jag är spänd på. Gillar ju verkligen det märket. Kan återkomma med recension lite längre fram kanske.

Ikväll ska jag möta upp Ellen (igen) och äta middag! Ska bli väldigt trevligt. Vi ska testa ett nytt koncept som jag tror kommer bli en väldigt stor grej i Sverige inom kort. Håll utkik på min instagram för att se vad jag menar =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *