Helgen på Yasuragi

Jag fick det stora nöjet att checka in på Yasuragi nu i helgen tillsammans med vänner som inbjuden gäst av Micael Bindefeld. Det var helt magiskt. Jag unnar mig ofta frisörbesök och ansiktsbehandlingar och så men just SPA sitter så långt in för mig. Det är som att jag inte tycker att det är riktigt ”värt det” och så inbillar jag mig att jag inte riktigt har tiden för att åka iväg någonstans och vara bortkopplad från verkligheten i ett dygn men det har jag ju nu. Så jag är så glad att jag åkte till Yasuragi och dessutom fick ta med en av mina bästa vänner. Jag visste ju också sen innan att många goda och nära vänner till mig skulle vara på plats. Som Ellen och hennes underbara syster Kajsa och min fina Isabel. Vi blev som ett litet gäng och höll ihop hela dygnet och gick på meditation, badade i de varma poolerna, åt ljuvlig mat och gick runt i våra mysiga rockar.

Det var så himla trevligt och den bästa söndagen på länge. Nu är jag mer än redo för att ta den här veckan med storm!


Så mysigt rum! Det var skönt att sova ”lågt” också. En ny upplevelse för mig som har en ganska hög säng här hemma.

Fick prova vegansk sushi för första gången. Vilken grej! Gjord på svart ris. Väldigt gott!

Gick runt i den här fina rocken från att vi checkade in till imorse när det var dags att checka ut. Som en dröm.

Vi badade på Isabels rum! Ett helt otroligt rum med världens finaste utsikt. Jag blev verkligen hänförd.

Lilla jag =)

Lite facetime med Isabel efter frukosten idag. Jag hade ju bara kunnat springa över till hennes rum egentligen men det är ju så skönt att bara ligga och slappa i sängen efter en stadig frukost 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *