Trevlig helg!

Jag hoppas att ni får en fin helg denna härliga snöiga fredag. Jag ska till mina föräldrar på middag. Vi ska äta persiskt! Det var verkligen länge sen. Det ska bli kul att träffa familjen igen och äta en bit mat ihop.

Innan det ska jag fixa och dona lite här hemma och lägga en ansiktsmask innan det blir lunch med vännerna. Jag var på pressdag hos VassPR i veckan och fick massa tips på bra produkter att använda så det ska bli mysigt. Älskar ju att hålla på och fixa med min hy. Särskilt nu när den sköter sig. Har faktiskt aldrig fått så många komplimanger för min hud som nu. Men har å andra sidan aldrig varit så noga med sömn, vatten och snälla produkter som nu heller. Hoppas att det håller i sig! Ni som har psoriasis vet ju hur det kan vara. Men det kommer bli en fin helg. Det har jag på känn. Puss!

Shine on!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *