En mysig söndag

Jag ska alldeles strax störta i säng efter en heldag och kväll med vännerna! Julia kom och plockade upp mig hemma och så tog vi en lunch på stan och pratade. Vi ses inte så ofta som vi borde eftersom att vi är upptagna på varsina håll men när vi väl ses är det alltid väldigt kul.

Vi tog en lång lunch och kollade inredning på åhlens. Jag behöver inget särskilt just nu men det är alltid kul att fönstershoppa lite. Efter det körde vi tacomiddag tillsammans med ett helt gäng kompisar. Timmarna flög förbi och vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. En perfekt söndag med andra ord. Det är exakt sånt här vintern handlar om. Middagar med vänner, kvalitetshäng och mysiga koftor. Jag myser och jag älskar det.


En halvfull korg! Jag glömde ta bild på allt vi handlade, vi var bara fem pers men var tydligen lika hungriga som en skolklass? Haha!

Julia ville göra sin mangosalsa som tydligen är känd och ja, wow så gott det var! Frukt i tacos är underskattat.

Hello!

Efter det blev det godis och film i soffan och nu är jag hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *