Pyjamasparty hos mig!

I samarbete med hayu.com

Jag bjöd över några väldigt fina och duktiga kompisar hem till mig på ett litet pyjamasparty häromdagen. Jag hade dukat upp med goda snacks som färsk frukt och choklad och vi hade TV marathon framför hayu.com som är en streamingtjänst med över 5000 avsnitt av de bästa realityshowerna du kan tänka dig. 150 serier närmare bestämt! Keeping up with the Kardashians (alla säsonger!), Life Of Kylie, Revenge Body, Hollywood Medium, Vanderpump Rules och massa fler. Alla finns där. Yes!

Avsnitten släpps på Hayu samtidigt som de släpps i USA vilket jag tycker är så himla bäst för då slipper man se spoilers i tidningen eller på instagram. Man vill ju se programmet först! Det går också att ladda ner serierna temporärt vilket är perfekt om man till exempel ska flyga och inte får ha wi-fi. Tänk om jag hade vetat om den här tjänsten när jag flög till Las Vegas och spenderade 9 timmar på ett flygplan…

Tjänsten kostar 49 kronor i månaden men om man vill så kan man prova 1 månad gratis! Och ja, ni kommer inte vilja säga upp detta. Jag känner redan att det här har förändrat mitt liv på så många sätt. Jag älskar TV! Läs mer om Hayu och se vilka program som finns på hayu.com

 
Vi pimpade mitt hem med blommor och ballonger och kollade hela den senaste säsongen av Keeping Up With The Kardashians. Den bästa säsongen enligt mig. Kul!

Samtidigt som vi körde Kardashian-quiz och åt lite gott. Man skulle lägga in en plupp på sitt papper varje gång ett visst scenario dök upp i rutan. Till exempel ”äter sallad” eller ”tränar på gym” eller ”sminkar sig”. Väldigt roligt! Jag vann tyvärr inte…fasen! Trodde jag hade koll på mina Kardashians men tydligen inte.

Hela gänget! Tycker det är lite kul att vi matchade i rosa.

Jag och Ellen som inte kunde sitta still kvällen till ära! Jag har cirka 50 bilder på oss med dessa jordgubbar, haha! Men det var det ju värt. En fin bild på oss!

Hello hello fina Hanna! Det kommer upp en liten tävling tillsammans med Hayu på min instagram idag också. Håll utkik om ni vill!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *