Final i Are You The One!

Wow. En hel säsong med Are You The One – Studion är över. Det känns helt galet. Jag har haft världens roligaste säsong som programledare för det här programmet som jag verkligen älskar. Jag har följt varenda säsong sen programmet började gå på MTV när jag var yngre och jag är så stolt över dessa deltagare som vågade leta efter sin stora kärlek i TV-rutan. Så modigt! De har verkligen bjudit på sig själva och jag är glad att jag lärt känna dom och fått ta del av deras resa mot kärleken.

Jag vill också tacka produktionen på MTG för att de klippte programmen så bra och för min fina studio! Och för att jag fick den här chansen som programledare. Är jätteglad för det. Och min kära panel, som jag kommer sakna det gänget.

Finalen av Are You The One – Sverige kan ni se HÄR och efteråt kan ni se mitt eftersnack i AYTO-studion med alla härliga deltagare som avslöjar allt och lite till HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *