Daniel Paris Dirty Thirty

I tisdags hade jag för första gången på år och dagar ett riktigt födelsedagsfirande! När man fyller år mitt i sommaren som jag gör (den 26 juli) så är det omöjligt att samla folk man älskar eftersom att det är mitt i semestertider. Så i hemlighet planerade jag en liten fest nu i augusti istället. Jag samlade cirka 30 personer, min innersta krets vänner och familj och bjöd in till en vegetarisk middag på Restaurang Art som ligger nära där jag bor i Vasastaden. Jag har spenderat så många kvällar på Art och maten är magisk så jag ville att mina nära och kära skulle uppleva det och det kändes självklart att lägga min stora dag i deras händer. Det var så mycket kärlek i luften, man kände det när man klev in genom dörren och jag var så upprymd hela kvällen från början till slut!

Nu, några dagar senare när jag har landat lite här hemma och kollat igenom bilder från kvällen, öppnat presenter och läst korten och alla fina ord på instagram så inser jag verkligen vilken tur jag har som har så mycket kärlek runt mig. Jag ska påminna mig själv om min 30års fest de dagar jag känner mig låg. Och jag skriver ”tur” för att jag verkligen har tur som kan blanda familj, barndomsvänner, kollegor, bästisar som jag funnit i vuxen ålder och veta att alla kommer fungera med varandra under ett och samma tak. Vissa har aldrig träffats, andra har hört talas om varandra. Men det dom alla har gemensamt oavsett bakgrund, ålder eller yrke är att de är människor som jag älskar av hela mitt hjärta. Jag växte inte upp med särskilt många vänner så det här är stort för mig.

Bjuder på lite bilder från kvällen som Herman Caroan tagit. Alla mina vänner som var på plats är inte med på dessa bilder men jag ville ändå lägga upp lite så ni får se. Och för att jag vill kunna bläddra tillbaka och mysa till det här inlägget. Puss!


Jag höll lite tal och hälsade välkomna och direkt när jag klingade i glaset så blev jag så rörd över att blicka ut över de fullsatta borden. Vänner och familj överallt! Nyp mig.


Vi ropade in en 5-rätters vegetarisk middag som jag hade komponerat ihop själv från Arts grymma meny. Så otroligt gott!

Presenterade vänner för varandra. Mine är min första vän som jag lärde känna när jag var 12 år gammal och Felicia är en vän jag träffat i vuxen ålder. Fab ladies!

Tackar Ola och Malin för den fina ballongen! Vi var kollegor på Vakna med NRJ för en tid sedan men var vänner innan det också! Och nu efteråt såklart, haha! Älskar dom två.

Familjen var på plats. Min fina familj! Karin är gift med min bror som jag står bredvid. Under kvällen så skojade jag och presenterade henne som min ”syster” men insåg sen att det kanske lät lite konstigt hehe 😉

Babes! Jag blev så glad att se dessa två!

Fina Hanna var på plats! En riktigt go tjej!

Det blev dags för tårtan…En dröm i choklad. Xenias kompis har ett företag som heter Deluxeriet som jag beställde den här ifrån. Jag tror aldrig jag sett en så fin tårta i hela mitt liv och den var så god!

Jag skar upp den första biten…

Ingen press, ingen press aaaaalls!

Tjejerna fick komma till undsättning efter ett tag. Tur att jag har dom!

Blev bortskämd med presenter, fina bred och ord. Här är en liten del av mitt presentbord. SPA, heldag på Gröna Lund, vackra blommor, kläder, champagne. Så, så tacksam för allt.

Sara och Antonia gav mig en resa till Paris som vi tre ska göra tillsammans! Här ser ni min reaktion på det. Alltså dessa två tjejer. Så kul som vi har haft, så mycket som vi har fått uppleva tillsammans! Jag älskar dom.

Efter middagen och tårta och massa häng blev det dans på F12 för dom som ville. Efter det var min dirty thirty över! Nu ser jag fram emot att ta nästa kapitel i mitt liv med storm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *