Fotoautomat!

I samarbete med eventomatic.se

På min Dirty Thirty fest så hade jag ett fotobås! Jag beställde det från eventomatic som jag sett på en del events genom åren. Jag tycker att fotobås lyfter stämningen väldigt mycket och är ett väldigt fint minne att spara. Jag la in min beställning via deras hemsida och fick hjälp att designa hur fotoremsan skulle se ut och det blev verkligen succé bland mina gäster! Man kan maila bilderna direkt till sig från automaten men också ta hem dom eftersom att de skrivs ut direkt. Väldigt festligt och en väldigt kul grej! Höjdpunkten är ju att kolla igenom bilderna efteråt. Det bästa är nog bilderna på mamma och mina bloggkompisar… Hade inte riktigt sett det framför mig om man säger så haha!

Jag har tagit hem ett gäng bilder från kvällen som ska få stå i min bokhylla för evigt. Det är fina minnen det!

Bilderna är tagna av Herman Caroan

One thought on “Fotoautomat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *