Den Blå Kokboken!

Jag är hedrad och stolt över att vara med i årets blå kokbok. Den Blå Kokboken ges ut varje år av Anna Benson varje år till förmån för Prostatacancerförbundet och totalt har böckerna hittills samlat in dryga 3 miljoner kronor till kampen mot cancer. Jag har tillsammans med 11 andra män delat med oss av vår relation till cancer samtidigt som vi ger ett av våra paradrecept. Min är en riktigt smarrig sallad med halloumi och hallon. Magisk! Jag är glad att kunna dra mitt strå till stacken på det sätt jag kan och är glad att jag fick frågan av Anna. Jag beundrar allt hon gör för att bekämpa cancern och kommer själv att köpa loss en del exemplar och ge till vänner och bekanta.

Jag vill också uppmuntra alla som läser detta, män som kvinnor, att inte vara främmande för att prata om cancer och våga undersöka sig själva samt gå till läkaren. Den Blå Kokboken släpps i oktober.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *