En glad sommar

Jag har haft en så underbar sommar i år och hunnit med så mycket kul! Jag har inte bloggat om allting eller ens tagit bilder på allt men tänkte att ni skulle få ett litet axplock från hur jag haft det! Jag hoppas också att ni haft en fantastisk sommar och är riktigt peppad på hösten vad ni än tar er för. Jag vill också flagga för att ni gärna får titta in på min instagram och twitter när ni märker att uppdateringen på bloggen inte är riktigt lika frekvent som vanligt. Puss!


Jag åkte till Mykonos för att fira att en av mina bästa vänner fyllde 30 år! Det var helt magiskt vackert och kul att få uppleva. Men alldeles för dyrt så jag kommer nog inte kunna åka tillbaka dit (någonsin), haha!

Det känns som att jag varit runt på varenda musikfestival i Sverige i år, men jag ÄLSKAR musik och tycker att stämningen på festival är oslagbar. Så ja, det har blivit en del resor kors och tvärs över vårt avlånga land i sommar.

Ätit ljuvlig mat och njutit av långa middagar med vänner och familj
Gästat underbara Sebastian och Tilde i Nyhetsmorgon. Varmare människor får man leta efter. Så fina!

Släppt podd efter podd varje vecka hela sommaren! Så himla kul att podda med en av sina bästa vänner och liksom ha ”schema på att ses”.
Gråtit på Beyonce och Jay-Z konserten.
En traditionell midsommar hos världens bästa Beatrice. Mysigt och superlugnt.

Bott i min tvättstuga. Dels för att det varit väldigt varmt i Sverige i år. Värme = Svett. Men också för att jag rest mer än vanligt i år och efter varje resa MÅSTE jag tvätta igenom allt.

Jobbat en del. Så helt ledig har jag inte varit. Men tur att jag älskar att jobba med det jag gör =)

Åkte till Fårö. Paradiset på jorden. Så vackert!

Varit gäst i Breaking News med Filip och Fredrik. Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig när jag klev in i den studion kan jag berätta, men det gick bra och var faktiskt kul.

Gick på Guldtuben med Antonia och hade en helkväll med dans och gala med massa vänner i branschen.
Haft tid att springa på premiärer för svenska filmer och TV-serier. Mycket stolt över alla produktioner som görs i vårt land just nu. Tummen upp!

Kristallen med Malin Gramer. Jag älskar Malin Gramer.

Tävlat i Fångarna på Fortet. Team Gunilla!
Skaffat två nya tatueringar…

Firat min brorsdotter som fyllde 3 år. Tiden flyger verkligen iväg, det känns som att hon föddes igår men det var alltså 3 år sedan. Hon är så gullig och fin och omtänksam och jag ser fram emot att följa hennes livsresa.
Röstat! En självklarhet.

…och nu är jag mitt uppe i en ny TV-produktion kallad Sverige Springer som går på Sjuan. Det är minst sagt en resa för livet. Superkul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *