Inspelning med Adam Alsing!

Ja, det är inte varje dag man får spela in med en riktigt legendar, nämligen Adam Alsing! Vi har spelat in för en rolig grej vi ska göra tillsammans och det var jättekul att få träffa Adam IRL så att säga. Och ni kommer älska det här projektet. För ViktVäktarna!

En av dom största komplimangerna jag fått under mina år i TV-branschen var när en tv-chef kom fram till och sa att min komiska timing och mitt sätt att vara programledare var bra och unikt och så sa han ”den enda jag har sett den här typen av talang innan är Adam Alsing” och även om det känns lite fjantigt att återberätta en sån grej här så ville jag ändå göra det för jag blev faktiskt riktigt stolt i den stunden. Adam har gjort ALLT i TV-väg och är en riktig förebild för mig som också vill göra det. Det här var långt innan vi hade träffats, men jag berättade storyn för honom under vår dag tillsammans. Han blev glad =)


Jag tror faktiskt att det är under denna stund jag berättade storyn för Adam…haha!

Tummen upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *