Snapshots from Macau

I samarbete med Macau Government Tourism Office

Något av det största jag varit med om är att jag fick uppleva Kina! Macau för att vara specifik. Annica bjöd med mig på resan och jag är så glad för det! Jag har ju varit i Korea innan så just Asien har jag haft en del erfarenhet av men Macau var en helt annan grej! Helt amazing! Och att få uppleva det med en av mina närmaste vänner är svårslaget.

Vi var där i ett par dagar och hann med att se den pampiga staden men också åka iväg och få se templen och möta lokalbefolkningen och gå på SPA. Maten var helt fantastisk och vi testade både asiatiskt och portugisisk mat (Macau är en tidigare portugisisk koloni) och Annica hoppade till och med bungee jump! Så imponerad. Jag höll mig på marknivå men det var ändå kul att se. På kvällarna var man helt slut av alla intryck men vi försökte ändå hinna med att hänga på hotellet, bada i poolen. Som jag skrev på min instagram så är ju poolhäng i december absolut ett ”christmas miracle”. Det här var det perfekta avslutet på mitt 2018 och jag åker gärna tillbaka till Macau.


Höga byggnader och otroliga utsikter. Vardag i Macau!

Vackra byggnader med ännu vackrare insidor!

Templet! Det här kommer jag minnas för all framtid.

Så stort!

Vi var på SPA på The Parisian och jag tappade hakan lite när min behandlare som gjorde min ansiktsbehandling sa ”You are so funny, you remind me of Miley Cyrus, she was also very funny” och då känner man ju nästan att man vill nypa sig i armen lite. Älskar Miley. Min hy var helt magisk efteråt. Och mitt ego fick också en boost he he he.

ho ho ho! Kolla byggnaden i bakgrunden! Så maffig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *