Väldigt kul!

En av mina bästa vänner, som jag varit bästa vän med sen jag var 12 år har under en tid kämpat mot bröstcancer och igår på ”Tillsammans Mot Cancer” hade hon ett inslag på galan där hon pratade dels om sin kamp men också om en av hennes vänner Nina som gått bort i cancer. Jag kan inte med ord beskriva vår vänskap eller hur mycket den betyder för mig. Min första kompis! Det jag kan säga är att min vän mår väldigt bra idag, även om varje dag är en kamp såklart, och jag är så djupt tacksam och glad för det! Jag tar inte en dag för givet men jag är så otroligt glad för att det är bra idag. Tack livet!Det bästa som finns är när människor i samma bransch stöttar varandra. Hela tänket om det krävs ”vassa armbågar” för att komma framåt i livet (och på jobbet) måste bort och jag tror verkligen att min generation är en stor del av den förändringen. Det är när vi banar väg för varandra som magin sker på riktigt. Jag blev extra glad imorse när jag såg att Bianca Ingrosso tipsade om bland annat min och Antonias podcast idag på sin instagram-story.

En snabb googling på poddarna hon nämner i inlägget gör att man kan se att dom flesta ligger på helt andra plattformar än Biancas egen podcast. På papper gör det oss till ”konkurrenter”. Men det är inget Bianca bryr sig om. Hon puffar ändå. Den typen av tänk är verkligen ett lyft för hela branschen. Och så himla kul att se, såklart!

Jul och nyår har varit fantastiskt kul och skönt. Jag behövde lite ledigt men älskar också när rutinerna är igång. Jag har så mycket kul på gång som jag vill berätta för er! Och det kommer jag att göra såklart. Snart så! Idag jobbade jag på Postkodlotteriet. Vi var och delade ut vinster i…Ja, det får ni se på fredag när det sänds. Men kul var det!

Januaris höjdpunkt då? Ja än så länge är det när jag och ett gäng av Sveriges skönaste människor fick äta lunch med Gustav och Marie Mandelmann. Det kommer jag nog aldrig glömma! Jag fick vara med och bjuda in folk och ville bjuda ett gäng människor som jag visste skulle ÄLSKA varandra men där alla inte riktigt hade träffats än. Sånt gillar jag. Att föra samman människor! Jag har fått så mycket positiv respons från gästerna och det gör mig så glad. Sen älskar jag ju paret Mandelmann! Det gör ju hela Sverige såklart. Men jag älskar dom nog lite extra 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *