ELLE-galan 2019

Vad säger man? Festernas fest blir man ju aldrig besviken på. Jag hade verkligen en toppenkväll på Elle i år och jag är så glad att jag vågade klä mig som jag ville och skippa kostymen. Inte för att det är något fel att köra på kostym, men jag kände inte för det denna gång och därför fick den vila hemma. Superkul också att Stockholm Stadsmission egna varumärke Remake vann pris på galan. Min fina jacka kommer från därifrån! Och såklart är jag extra stolt över att hamna på den här listan som ELLE gjort om kvällen. Det känns lite overkligt för mig men så, så kul verkligen. Tack snälla.

Gör din grej och be aldrig om ursäkt för den du är! Det är mitt motto i livet. Jag kände jag mig som balens drottning och kung på samma gång och fick stråla på MITT sätt! Det är jag glad för! Tusen tack för det ELLE och Micael Bindefeld AB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *