Guldbaggen

Det känns som att jag bara uppdaterar med bilder från vimmel och galor nu? Det känns sådär, för att vara helt ärlig. Jag gör mer än sånt men eftersom att jag uppdaterar blogg lite mer sällan numera så är jag inte alltid redo med kameran/mobilen för att ta bilder som jag var en gång i tiden. Jag gör mer än gå på galor. I promise! Men så skulle ju någon som BARA går på galor också säga haha…

Igår var vi på Guldbaggen, jag och min gamla vän Clara. Vi ses alltför sällan men när vi gör det, då uppstår det tamigfasen magi! Vi är mer lika än man kan tro och igår tror jag vi avhandlade varenda samtalsämne som finns samtidigt som vi dansade, grät åt fina tacktal och tittade på modiga själar som sjöng karaoke på efterfesten. Tanken var att vi skulle gå upp och köra en låt men...vi kör på nästa års bagge helt enkelt 😉

Nu ska jag alldeles strax stänga ner datorn för kvällen och åka hem till en kompis! Det står film och matlagning på schemat. Supermysigt! Ha en fin kväll!


Röda mattan! Jag körde bagge runt halsen. Någon dag kanske jag vinner en egen Guldbagge och kan lämna halsbandet hemma he he he 😉

Inspelning med goa Adam Alsing och WW Viktväktarna. Jag kom hem alldeles nyss faktiskt!

Tisdagar = Nytt poddavsnitt! Ni som lyssnar på podden verkar ÄLSKA när Sara Songbird är med så vi bjöd in henne igen helt enkelt. Avsnittet blev riktigt fint. Finns där poddar finns! Sök på Anty & Paris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *