En liten vända

Om det är något jag är lycklig över så är det att jag är igång med träningen. Jag kör med PT nu och det är precis det jag behöver. Innan har jag tränat tillsammans med vänner som varit på en ”bättre” nivå än mig och då har det blivit att jag känt mig dålig och tyvärr lagt ner i slutändan. Eller så har jag gått till en PT som skrämt bort mig med att skrika lite för mycket eller pressa lite för hårt tidigt och det är inte heller riktigt min grej om ni förstår vad jag menar. Men man måste ju prova sig fram för att se vad som funkar för en själv.

Nu gör jag det här i mitt tempo, på mitt sätt med någon som förstår vad jag behöver. Efter några månaders träning känner jag mig starkare, friskare och har mycket mer energi samtidigt som jag sover bättre. Jag har ju alltid varit lite anti-träning innan men på senare år har jag sett vilken enorm skillnad i livskvalitet jag fått och det är jag så glad för! Det lönar sig att investera i sig själv. Och även om man kanske inte känner sig så mycket för världen när man ligger där och svettas på golvet på gymet så är det värt det, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *