Sålt min lägenhet!

De senaste dagarna har varit väldigt…intressanta och ja, precis som titeln säger så har jag sålt min bostad. Min trygga borg som varit mitt hem i lite över två år. Jag har lagt ner så enormt mycket tid och resurser i den här lägenheten och har så fina minnen här men kände helt enkelt att det är dags för något nytt och jag är överlycklig att köparen av lägenheten älskar allt som jag gjort med bostaden. Målandet, snickerierna, alla dimmers. Han diggar allt! Jag vet att den är i trygga händer och det känns så skönt. Jag älskar ju verkligen lägenheten. Mina vänner gör också det! Men nu är det dags för mig att gå vidare.

Jag har varit tydlig med att jag är ute efter en snabb affär, jag vill att saker ska gå fort när jag väl satt bollen i rullning. Vi skrev kontrakt på Alla Hjärtans Dag klockan 19:30 på kvällen tillsammans med min mäklare som är gift och har barn. Enda anledningen till att jag nämner det är för att det säger M Y C K E T om honom som mäklare och om Erik Olsson som mäklarfirma. Det finns mäklare och så finns det MÄKLARE och nu när jag är nöjd och verkligen haft tur så vill jag skriva ut det för det är extremt lätt att bli lurad när man gör såhär stora affärer.  Och för att jag också åkt på nitlotter tidigare när jag sålt och köpt bostäder i Stockholm. Jag har gått på många visningar nu och träffat en hel del olika mäklare och när jag sålde en tidigare lägenhet hade jag en mäklare som var så pass märklig att min bankman ringde mig en kväll och sa att han inte litade på min dåvarande mäklare fullt ut. Det var ett otroligt tufft samtal att ta men i slutändan förstår jag min bankman och är tacksam att han ändå gick utanför sin roll och sa det till mig.

Inför denna försäljning hade jag garden uppe och intervjuade fem mäklare från fyra olika mäklarfirmor hemma i mitt hem. Alla mäklare hade jag fått rekommenderade av vänner. Jag bjöd hit dom en och en på fika och det var lite som en arbetsintervju från mitt håll. Det slutade med att jag spikade med en kille som heter Christoffer Robsahm på Erik Olsson. Vi gick igenom en tydlig plan för hur vi skulle göra med visningarna, han studerade lägenheten till den punkt att han kunde mer om fastigheten än jag själv och framförallt så märkte jag att han tyckte det här skulle bli kul. Det slutade med att Christoffer sålde min lägenhet innan visning. I en bostadsmarknad som är ganska skakig just nu. Jag är så galet imponerad.

Om du ska köpa eller sälja boende och har frågor kring processen och inte riktigt vet vart du ska vända dig eller vilka frågor och krav du bör ha kring din mäklare – MAILA MIG! Jag vet exakt hur det är och har lagt mina ägg i fel korg förut. Men du behöver inte göra det. Jag skriver det här inlägget för att jag vill hylla de seriösa aktörerna i den här branschen och för att jag tycker att bra jobb ska få credd!

Fått så många frågor om min inredning baserat på bilderna jag delat på min instagram. En del av grejerna är mina men så har min kompis Irena Karlsson som har ett homestyling företag som heter Zold Sthlm fått göra om lite inför fotograferingen. Hon har alltid brunnit för inredning så det kändes kul att vi kunde göra något ihop i min lilla pärla!
Vi skrev kontrakt på Alla Hjärtans Dag så jag tog faktiskt med en ros till köparen! Inte mer än rätt ju. Det är här storyn bara blir roligare och roligare…
…Köparen var nämligen den här goa killen! Sebastian Walldén som vann Idol 2018. Bilden ovan är från en intervju jag gjorde med honom den 14 januari i år där vi pratade om livet efter Idol och han berättade för mig om sina planer för framtiden, en flytt till Stockholm från Göteborg stod på agendan. Den 14 februari köpte han MIN lägenhet. Så rolig slump! Sebastian är otroligt talangfull och snäll och jag vet att han har en ljus framtid framför sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *