ÅRE

Ja, för ett par månader sedan blev jag övertalad av en härlig vän att boka en liten tripp till kära Åre. Jag har varit här ett par gånger men aldrig åkt skidor här. Så det var väl på tiden! Antar jag. Vi åkte igår och när klockan ringde klockan 06:00 så var inte min första tanke ”wow så kul det ska bli att åka tåg i 7 timmar och 20 minuter” men nu i efterhand är jag väldigt nöjd. Jag fick så sjukt mycket jobb gjort på tågresan så jag är riktigt nöjd. Det kändes som att tiden gick väldigt snabbt förbi! Coolt ändå.

Så idag blev det skidskola tillsammans med min skidlärare Stina och Ellen som kom lite senare. Dom hade kört något som heter ”offpist” skidåkning och jag kan tala om för er att bara namnet ”offpist” gör mig vettskrämd. Jag höll mig på marknivå men en del åk blev det faktiskt. Och så åkte jag lift för första gången också. Stort!

Man växer verkligen som människa av att prova på och klara av nya grejer. Det är klart att jag kände mig lite fjantig när jag stod där 30 år gammal i barnbacken och harvade runt men vem bryr sig egentligen? Man ska inte jämföra sig med någon förutom sig själv. Jag är supernöjd med min insats! Vilken dag vi haft! Ikväll blir det tacos och Lets Dance här i stugan. En bättre fredag!


Jag och min skidlärare Siri. Vilken stjärna! Hon jobbar på Skistar här i Åre och hjälper oftast barn att åka skidor. Det märktes… Så pedagogisk!

Se upp i backen, annars får du Paris i nacken!

Ellen och jag =)

Hård kille, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *