Poddfest 2019 – Sviten

Jag har en av huvudrollerna i radiodramat Sviten på Sveriges Radio P3! Jag spelade in det för en tid sedan men då var det ju superhemligt så jag skrev inte ut någonting. Sviten är så spännande och mörk och det var kul att få spela en sån karaktär. Jag kan inte säga för mycket (för att jag tycker att ni ska lyssna själva) men det var riktigt kul och stort att få vara med om det här. Och ja, det var bättre stämning mellan tagningarna än i själva serien haha!

I rollistan finns bland annat Happy Jankell, Ellen Bergström, Alexander Karim, Linus Wahlgren och Bahar Pars så det är väldigt häftigt gäng att få jobba med för lilla mig och själva dramat är verkligen nagelbitande. Så pass att jag själv kan bli riktigt nervös när jag lyssnar och då vet jag ändå hur det slutar. Tusen tack för all magisk respons från alla som lyssnat! Så kul, första gången som jag gör ett radiodrama. Tack Sveriges Radio för den här chansen.

För några dagar sedan fick jag delta i en paneldiskussion på Poddfest på Fotografiska med författarna av Sviten Mikaela Bley och Denise Rudberg och här kommer lite bilder från det! Helt fullsatt i publiken och jag lyckades riva ner många skratt från dom var där och lyssnade på oss. Det gillar jag! Älskar att få folk att skratta. Även när man pratar om ond bråd död, haha! På låtsas. Såklart.

Vi hälsade publiken välkommen och lyssnade på ett kort klipp ur Sviten!Pratade lite och tog emot frågor från publiken som vi besvarade tillsammans alla tre.Stort att få dela scen med riktiga bossladies! Älskar dom.
…och älskade verkligen publiken! Fullt hus. Vilket gäng!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *