VÅR I LUFTEN

Äntligen, äntligen! Våren har intagit Stockholm och även om jag fortfarande tycker att det är lite väl kyligt på kvällarna så kan man inte heller gapa efter för mycket utan man får faktiskt vara nöjd med det man får. Solen skiner, kläderna är lite tunnare och humöret är på topp! Jag ser fram emot en lång och ljus vår som sakta går över till sommar. Som vi längtat! Äntligen.

Ikväll är jag hemma och har städat undan en del efter att jag firat mammas födelsedag med hela familjen! Vi börjar bli så många nu när mina bröder har skaffat flera barn. Så gulliga! Det är minst sagt fullt hus efter att man hängt med barn dock. Magiska och intensiva är dom ju. Mina möbler har börjat droppa in här hemma också så snart kan jag fotografera och visa lägenheten för er också!  Jag frågade på instagram om folk tycker sånt är intressant och det var så många som ville se hur jag bor så det löser jag såklart. Vill bara att det ska bli perfekt först! Eller ja, ”perfekt” men ni förstår nog. Jag trivs bra i alla fall.  Hoppas att ni får en fin helg!


Jag och fröken Annica! Som ska spela på Summerburst i sommar! Jag är så stolt. Självklart kommer jag vara på plats. Är så glad för hennes skull!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *