Egentid, solpromenad och körsbärsblomster

Alltså, jag säger då det. Såhär dagen efter påskafton känns livet vackert. Att promenera planlöst med sin favoritmusik i öronen samtidigt som man känner solens strålar mot huden är verkligen magiskt. Jag hade glömt hur det kändes efter allt mörker. När jag bodde i huset med mina föräldrar hade vi nära till naturen och jag älskade alltid att promenera och kunde göra det i timmar på egen hand. Idag fick jag tillbaka den känslan som jag alltid hade då! Och att körsbärsblommorna blomstrar i Kungsträdgården gjorde allting ännu härligare. Så fint verkligen. Kämpa våren!

Efter promenaden satte jag mig lite i solen och hade lite ”me-time” eller vad man nu ska kalla det. Egentid är så underskattat och det var länge sedan jag unnade mig själv det. Ibland är det bra att inte boka in för mycket för efter ett tag blir det som att man kör igenom sina dagar på autopilot och bara gör det man ser i kalendern, även om det är nöjen man bokat in. Ikväll blir det lugnt här hemma. Jag har fått lite tips på serier att börja följa (plöjde hela Störst Av Allt på en dag så det behövdes haha!) så det ser jag fram emot. Snart är alla mina möbler här också. Ser fram emot att visa upp min nya lägenhet! Tror ni kommer älska vad jag har gjort med stället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *