Gäst i Framgångspodden!

Alltså wow! Jag har fått äran att gästa bästa Alexander Pärleros i Framgångspodden! En dream come true. Älskar den podden och väldigt många jag ser upp till har varit gäster tidigare så det känns ju extra kul att jag själv får gästa då. I avsnittet som finns ute nu där jag är gäst pratar vi bland annat om karriär och hur man blir framgångsrik i sociala medier. Vi pratar kärlek och hur min resa sett ut under mina år i media men också tiden innan det. Jag berättar också om min tid som tonåring då jag brottades med väldigt mörka tankar och jag tycker det är så viktigt att också beröra aspekter gällande mitt liv som inte varit så jättebra. Som mobbning och negativa tankemönster kring mig själv. Som tur är så är den tiden långt förbi!

Jag är hedrad att gästa Framgångspodden och det är viktigt för mig att ni får veta mer än bara hur bra allting är idag. Hoppas ni håller med. Framgångspodden finns där poddar finns! Har också lagt en länk till detta avsnitt i min presentation på instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *