31

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva ett blogginlägg med titeln ”31” där jag syftar på antalet år fyllda men det gör jag nu! Jag har fyllt år! Det förtjänar ett blogginlägg även om jag inte uppdaterar lika ofta som förut. Jag tänker att jag håller texten kort och levererar lite bilder istället! En bild säger mer än tusen ord! Så nu kommer tusen bilder… haha!


Jag bjöd in ett gäng vänner till Urban Deli på dagen! Det var 28 grader varmt så det var helt perfekt för en dagsaktivitet!

Det bjöds på lite mat till dom som var sugna. Maten på UD är magisk!

Jag hade fått ett eget litet område för att jag fyllde år och baren var utsmyckad med ballonger. Så fint!

Bea Szenfeld spelade skivor. Hon är en vän till mig och en helt fantastisk person! Jag blev både glad, peppad och rörd av hennes musik. En grym DJ verkligen!

Alla verkade trivas i varandras sällskap! Jag blandade barndomsvänner med kollegor och festkompisar med föräldrar och så några småbarn på det. Älskar när man kan göra sånt!

Fina vänner!

Det var skönt att svalka sig med drinkar när solen låg på. Som jag svettades alltså! Men man ska inte klaga…

ÄLSKAR den här bilden på Antonia! Wow.

I bakgrunden här ser ni också min vän Fredrik Robertsson. Jag har honom att tacka för att den här festen blev av! En riktig stjärna på event och jag är så glad att han hjälpte mig slänga ihop mitt lilla sista-minuten-firande. En riktigt bra start på mitt år som 31-åring!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *